Crisiano Ronaldo i HerbalIfe zajedno za kvalitetnu prehranu

Crisiano Ronaldo i HerbalIfe zajedno za kvalitetnu prehranu

Herbalife je ponosan Globalni nutricionistički partner Cristiana Roalda, međunarodne nogometne superzvijezde.

U svijetu profesionalnog sporta sve je podređeno natjecanju, a kvalitetna prehrana tu može predstavljati ključnu prednost.  Svjetska sportska ikona i međunarodna nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo uvjeren je da je kvalitetna prehrana presudna. Stoga portugalsko krilo/napadač udružuje svoje snage s Herbalifeom u promicanju kvalitetne prehrane i redovne tjelesne aktivnosti među svima, bez obzira na to bave li se sportom profesionalno ili rekreativno.

“Čvrsto sam uvjeren da je pravilna prehrana važna za mene, kako na terenu, tako i izvan njega,” kaže Ronaldo. “Veselim se suradnji s Herbalifeom jer je to kompanija koja ima istu strast kao i ja i koja pristupa sportskoj prehrani s mnogo stručnosti i znanja.”

Predsjednik i glavni izvršni direktor Herbalifea Michael O. Johnson kaže da je udruživanje s Ronaldom prirodni slijed događaja – Ronaldo je lider svog tima, a Herbalife je lider u globalnoj prehrani. “Jedan od aspekata našeg novog odnosa kojem se posebno radujemo je suradnja s Ronaldom na zajedničkom razvoju suvremenih proizvoda za prehranu sportaša. Ti će proizvodi nositi oba brenda,” rekao je Johnson. Ronaldo i Herbalifeov Viši direktor za sportsku prehranu, dr. sc. John Heiss već surađuju na osmišljavanju kompletne linije proizvoda. Kao sužbeni nutricionistički sponzor Herbalife će u suradnji s Ronaldom optimizirati njegov osobni program prehrane i opskrbiti ga čitavim spektrom proizvoda koji će biti korisni u njegovom zahtjevnom treniranju. Uz to će Ronaldo zajedno sa Zakladom Herbalife Family Foundation raditi na osmišljavanju programa koji će promicati zdravu prehranu i inicijative za edukaciju.

Johnson ističe da Herbalife dobiva pozitivnu promociju kroz sponzoriranje više od 100 sportaša, timova i sportskih natjecanja. “Svijet nosi brend Herbalife, a činjenica da Herbalife privlači zanimanje renomiranih sportaša u Europi i u čitavom svijetu najbolje govori o kvaliteti naših proizvoda.”