Herbalife prehrana – od polja do stola

Herbalife prehrana – od polja do stola

Kada je riječ o sastojcima naših proizvoda, ništa ne prepuštamo slučaju. Sastojci za proizvode Herbalife® moraju zadovoljiti stroge kriterije identiteta i čistoće.

 

Za naše proizvode koristimo samo sastojke vrhunske kvalitete od odobrenih dobavljača, tako da možete biti sigurni da dobivate najbolju kvalitetu.

PREHRANA UTEMELJENA NA ZNANOSTI

Proizvode Herbalife® formulira naš tim znanstvenika i doktora znanosti, kako bismo osigurali da potrošači dobivaju ono što je za njih najbolje. Naši znanstvenici vode računa o tome da znanstvene spoznaje na kojima se temelje naši proizvodi budu potkrijepljene u znanstvenoj literaturi i kliničkim ispitivanjima. U našim partnerstvima s najnaprednijim i najuglednijim dobavljačima sastojaka u svijetu koristimo zajedničko znanje i najbolje prakse.Naš odjel za znanost pod vodstvom dr.sc. Davida Hebera, predsjednika Herbalifeovog Nutricionističkog savjetodavnog odbora i direktora Centra za ljudsku prehranu pri sveučilištu UCLA*, osigurava da se u razvoju proizvoda Herbalife® koriste spoznaje iz najnovijih istraživanja na području prehrane.

TEMELJITO ISPITIVANJE

Kroz višestruka ispitivanja tijekom proizvodnje osiguravamo da proizvodi Herbalife® zadovoljavaju ili premašuju propisane standarde:ispitivanja počinju s provjerom čistoće i čvrstoće sastojaka, a završavaju s konačnim pregledom gotovih proizvoda.

PROIZVEDENI S POSEBNOM PAŽNJOM

Proizvodi Herbalife® proizvode se tako da zadovolje ili premaše trenutno važeću dobru proizvođačku praksu (cGMPs). Dobra proizvođačka praksa obuhvaća sustave kojima se osigurava pravilna organizacija, nadzor i kontrola proizvodnih procesa.

PREHRANA KOJU DOBIVATE

Koristimo naprednu tehnologiju za nadzor prostora u kojem se skladište gotovi proizvodi, te čuvamo uzorke kako bismo mogli provjeravati kvalitetu proizvoda tijekom njihovog čitavog roka valjanosti.