Inteligentna - stanična prehrana

Inteligentna - stanična prehrana

Stanična prehrana je osnovni koncept herbalife-a. Takva prehrana nam omogućuje da stanicama damo sve potrebne nutrijente kako bi one mogle pravilno funkcionirati.

Zdrave stanice za vaše zdravlje

Da bi ljudsko tijelo moglo normalno funkcionirati potrebno je zadovoljiti tri uvjeta, to su:dovoljna količina sna, voda i pravilna prehrana.

Ljudsko tijelo se sastoji od oko 100 trilijuna stanica koje je potrebno nahraniti vitaminima, mineralima antioksidansima i ostalim nutrijentima (njih preko 100). Preduvjet da bi stanice dobile nutrijente su zdrave „resice“. To su male strukture u obliku prstića smještene uzduž crijeva. One su „vratari“, pomažu našem tijelu upiti što više nutrijenata dok nas ujedno štite od toksina.

Koncept Herbalife stanične prehrane je jednostavan. Svi proizvodi su formulirani kako kao potpora zdravim resicama, ujedno su puni nutrijenata (Shake Formula 1 sadrži 114 nutrijenata).

Ako su ovi uvjeti zadovoljeni stanice nam daju energiju preko dana, podižu nam razinu imuniteta te se noću regeneriraju, ujedno nas štite od toksina, onečišćenja i posljedica stresa.

Ako stanicama fali nutrijenata javljaju se poremećaji uzrokovani lošom prehranom kao što su:umor, glavobolja, zabrinutost, depresija… koji kasnije mogu preći u bolesti koje povezujemo lošom prehranom:bolesti krvnih žila i srca, dijabetes…

Inteligentna prehrana

•    Hrani naše stanice, a ne želudac.
•    Izbalansirana je te omogućuje regeneraciju stanica i kontrolu težine
•    Može pomoći u prevenciju bolesti
•    Može usporiti znakove starenja

 

Magic Life – Nezavisni Herbalife distributer