O kompaniji

O kompaniji

Predstavljamo vam herbalife kroz povijest. Našu viziju, san, opredjeljenje znanosti i kvaliteti proizvoda kroz dvije najvažnije osobe u povijesti herbalifea.

O kompaniji

Od čovjekovog sna do globalnog uspjeha

Herbalife je osnovao poduzetnik Mark Houghes u Kaliforniji 1980; njegov san je bio ponuditi ljudima rješenje za zdravi život. Kompanija je narasla od inicijative jednoga čovjeka do globalne kompanije! Herbalife konstantno raste, a san Mark Houghes-a živi dalje.

Herbalife C.E.O.

Kompaniju danas vodi Michael O. Johnson koji je poznat kao uspješni vođa. Imenovan ja glavnim izvršnim direktorom 2003 godine, a predsjednikom uprave 2007. On je postavo viziju i strategiju kompanije koja nas je dovela do oko 2.1 milijun distributera u 75 država svijeta. Nadgleda sve aspekte globalnog poslovanja kompanije, te osigurava potrebne resurse za daljnji razvoj kompanije.

Michael je ojačao razvoj proizvoda i proizvodnje kroz otvaranje prehrambenog savjetodavnog odbora, nastavak financiranja Mark Houghes – laboratorij za staničnu i molekularnu ishranu u UCLA-u, istraživanja i kliničke studije na drugim vodećim sveučilištima, razvoj Hrebalife proizvodni i znanstveni centar u Los Angelesu i Herbalife inovacijskom i proizvodnom postrojenju u Lake Forestu i otvaranju Herbalife prehrambenog instituta.

Izvan uprave Michael je fitness entuzijasta te sudjeluje u triatlonu i biciklističkim utrkama preko 20 godina. Prije herbalifea proveo je 17 godina kao predsjednik Walt Disney corporation. Prema MarketWatchu proglašen izvršnim direktorom 2005. god.

Herbalife danas

•    Vodeća kompanija za prehranu i kontrolu težine
•    Unapređujemo živote u 81 državi svijeta na 6 kontinenata.
•    Iza svih proizvoda stoji vrhunska znanost
•    Priznata od svih svjetskih zdravstvenih i gospodarskih ustanova

 

Magic Life – Nezavisni Herbalife distributer