Rezultati sponzoriranih sportaša u svibnju

Rezultati sponzoriranih sportaša u svibnju

Svibanj je bio još jedan u nizu uspješnih mjeseci za herbalife sponzorirane sportaše.

Timovi i sportaši koje sponzoriramo diljem svijeta bili su vrlo uspješni u svibnju 2012. Nogometna senzacija Leo Messi ponovno je srušio rekord u postizanju golova i po drugi puta osvojio Zlatnu kopačku. Teniska zvijezda Femando Vardasco pobijedio je Rafaela Nadala na Madrid Openu. Dipka Pallikal je prva igračica squasha iz Indije koja se probila među 15 najboljih na svijetu.

Talijanska plivačka federacija (FIN) zauzela je treće mjesto sa 6 zlatnih, 8 srebrnih i 4 brončane medalje osvojene na europskom prvenstvu u mađarskoj.

NK Barcelona (Španjolska) osvojila je Copa del Rey u sezoni 2011. – 2012. (16. put) pobijedivši Atletic Bilbao, 3-0.

Associação Académica De Coimbra (Portugal) privela je kraju 73-godišnje razdoblje čekanja na trofej pobjedom 1-0 nad Sporting Clube de Portugal u finalu portugalskog kupa.

Leo Messi po drugi put je osvojio Zlatnu kopačku kao europski nogometaš s najviše pogodaka. Messi je završio La Liga sezonu s ukupno 50 postignutih golova. Također je postavio svjetski rekord s najviše postignutih golova u sezoni (2011.-2012.), sa 73 postignuta gola.

Tania Cognatto (Italija) osvojila je srebrnu medalju u skoku sa visine od 1 metra i zlatnu medalju u sinkroniziranom skoku s partnericom Francescom Dallapè.

Dipka Pallikal (Indija), najbolja igračica squasha u Indiji ušla je među 15. najboljih na svijetu – prva indijska igračica u povijesti koja je to postigla.

Indijski squash tim u kojem igra Dipka Pallikal osvojio je azijsko Prvenstvo u squashu u kuvajtu.

Herbalife tim (Filipini) osvojio je međunarodno prvenstvo u triatlonu u Subic Bayu u kategoriji timskog natjecanja.

 

Magic Life – Nezavisni Herbalife distributer