Upoznajte Jacquie Carter

Upoznajte Jacquie Carter

Jacquie Carter - svjetski stručnjak za proizvode prehrane izvana, njegu i ljepotu kože, obrazovanje i medicinu

Moj pristup:„izgledajte dobro osjećajte se dobro!“

Kao tinejdžeru su mi dijagnosticirali rak. Godine liječenja su utjecale na gubitak kose, na moju težinu, koža mi je izgledala grozno, čak su se razvila neka vrlo bolna stanja kože koja je bilo teško liječiti i neugodno gledati. Pobijediti bolest mi je bio prvi prioritet, ali budimo iskreni bila sam tinejdžerica i izgled mi je bio vrlo važan. Nevjerojatno je kako nam naš izgled može dati veliko samopouzdanje ili nas učiniti potpuno nesigurnim. Samo sam se htjela sakriti od svijeta, iznutra se nisam dobro osjećala, a izvana sam izgledala bolesna. Nikada neću zaboraviti taj osjećaj kada nisam željela da me itko vidi. To je također osjećaj kojega mnogi ljudi osjećaju na dnevnoj bazi. On može nastati zbog akni, težine ili samo zato što ne izgledamo kao fotošopirani modeli u časopisima. Vjerujem da društvo ima nerealnu perspektivu o pravoj ljepoti. Povjerenje može doći u raznim oblicima. Dajte ljudima alate da promijene stvari i vidjet ćete svijet razlika sa povjerenjem.

Pravilna prehrana za lijep izgled

Vjerujem u pravilnu prehranu kada je riječ o našem izgledu. Uvijek kažem, ako jedete puno smeća, šanse su da će vaša koža izgledati kao smeće. Malo ekstremno, ali ima neke istine u tome. Naša koža je pravi odraz onoga što se događa unutar našeg tijela. Kada smo zdravi iznutra bolje izgledamo izvana. Pravilna prehrana i zdrav i aktivan životni stil su važni za naše unutarnje i vanjsko zdravlje.

Rad u Herbalife-u

Počevši raditi u Herbalife-u pod vodstvom Marka Hughesa, Jackquie je prisutna u kompaniji već preko 10 godina. Svoju Herbalife karijeru započela je radeći na razvoju novih proizvoda i globalnom marketingu u odjelu marketinga za Prehranu izvana i Osobnu njegu. Taj je posao uključivao istraživanje novih proizvoda i ideja, zajedno sa odjelom za Istraživanje i Razvoj, te lansiranjem tih proizvoda na svjetska tržišta.
Jacquie je do danas bila uključena u 29 lansiranja proizvoda diljem svijeta, uključujući i kreme protiv bora (Skin Activator™) i vitaminskim kremama (Nourifusion™).