KatalogPrehrana i dodaci prehraniDodaci prehraniOmega 3

Omega 3

Omega 3

Masne kiseline su „gradivni blokovi“ masti. Te važne hranjive tvari su potrebne za normalnu proizvodnju i funkcioniranje stanica, mišića, živaca i organa. Masne kiseline su također potrebne za proizvodnju spojeva sličnih hormonima koji pomažu u regulaciji krvnog tlaka, otkucaja srca i zgrušavanja. Omega-3 masne kiseline su posebna skupina unutar nezasićenih masnih kiselina. Pripadaju esencijalnim nutrijentima i kao takve su potrebne za život, a tijelo ih ne može samo proizvesti.
Sve više istraživanja ukazuje na to da te zdrave masti sprječavaju široki paletu zdravstvenih problema, uključujući kardiovaskularne bolesti, depresiju, astmu i reumatoidni artritis. Osim toga jako su bitne za zdravlje zglobova, pravilan razvoj i funkcioniranje mozga te zdravlja općenito.

Kome se preporuča?

Da bi očuvali kardiovaskularni sustav, liječnici preporučaju jedenje ribe barem dva puta tjedno kako bi unijeli dovoljne količine Omega-3 masne kiseline. Studije pokazuju da zapadnjačkoj prehrani nedostaje Omege 3, jedan od glavnih razloga je taj što ljudi ne vole okus ribe u ustima. Herbalifeline® je dodatak prehrani koji povećava unos Omege-3 bez okusa ribe.

Osnovne karakteristike Herbalife herbalifelinea® – Omege3:

Herbalifeova ekskluzivna mješavina morskih lipida sadrži visokokvalitetne Omega3 masne kiseline, naročito kiseline EPH i DHA. Sadrži i esencijalna ulje majčine dušice, paprene metvice i klinčića tako da je neugodan okus koji ostaje u ustima sveden na najmanju moguću mjeru.

  • Herbalifeline® se dobiva od divljih (a ne uzgojenih) sardina i inćuna ulovljenih u vodama Južne Amerike.
  • Sadrže oba izvora Omega3 masnih kiselina – EPH i DHA, kako bi vam pomogle u održavanju dobrostanja srca.
  • Pomaže u održavanju zdravog kolesterola i triglicerida.
  • Pomaže u održavanju periferne cirkulacije i promicanja općeg zdravlja.
  • Privremeno olakšanje od bolova kod artritisa.

Uputa za korištenje:

Sadrži 90 kapsula omege 3. Uzeti 1 do 3 kapsule Omege3, tri puta dnevno po mogućnosti uz obroke.

Napomene:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odaberite opciju proizvoda:

275.00 kn (PDV uključen)

35.71 EUR

Šifra proizvoda: 0065

Dodaj u košaricu