KatalogPrehrana i dodaci prehraniNapitciAloe vera

Aloe vera

Aloe vera

Na svijetu je poznato preko 250 vrsta od kojih svega 4 imaju ljekovita svojstva, a najveće Aloe Vera. Hranljiva je za svaku stanicu ljudskog organizma i zbog svoje hranjive vrijednosti i izuzetnih ljekovitih svojstava nazivaju je "kraljicom ljekovitih biljaka", a još davno je nazvana eliksirom dugovječnosti. Aloe vera je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu, čovječanstvo je koristi od davnina – sadrži preko 240 ljekovitih i hranjivih sastojaka od kojih većina sudjeluje u probavi. Pripada porodici ljiljana, a ne porodici kaktusa kako se obično misli.

Kako djeluje?

Slabom hidratacijom može doći do neuravnoteženog unosa elektrolita zbog kojega tijelo pokreće mehanizam za skladištenje vode u masnom tkivu. Uslijed toga tkivo postaje napuhano akumuliranom vodom.
Većinu nutrijenata vaše tijelo prima preko crijeva! Tu nastupa Aloe vera koja čisti cijeli probavni trakt te tako pomaže tijelu da lakše „pokupi nutrijente“ koje unosimo putem hrane te ih dovede tamo gdje su potrebni – u stanice.

Zašto je potrebna?

Ako se gel aloe vere pije kao napitak, djeluje pozitivno na imunološki sustav, smanjuje upale, uništava viruse, bakterije, gljivice, radi detoksikaciju organizam, potiče metabolizam, regulira probavu, poboljšava rad jetre, regulira i snižava nivo šećera u krvi, snižava kolesterol, ublažava simptome astme i alergije, ublažava akutne i kronične upale mokraćnih putova i prostate, spriječava rast tumorskih stanica, olakšava kontradikcije kod kemoterapija, pomaže kod upala dišnih organa.

Osnovne karakteristike Herbalife Aloe vere:

Nisu sve Aloe iste! Biljka aloja vera koja se koristi za proizvodnju koncentrata uzgaja se i prerađuje s Herbalifeovom strategijom Seed to Feed (Posij da bi nahranio). Ta strategija osigurava maksimalnu kontrolu kakvoće, čistoću i sljedivost sastojaka u čitavom lancu opskrbe. Jedino na ovaj način uzgoja i prerade možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda!

Biljka aloja raste u suhoj klimi. Radi se o biljci bez stabljike koja vodu čuva u lišću i korjenu. Uzgajivači aloje presađuju maldice aloje visoke 20 do 30 cm, a tim će sadnicama trebati 18 do 24 mjeseci da potpuno dozriju. Nakon berbe listova aloje iz njih se mahanički ekstrahira gel za proizvodnju fileta aloje. Ti se fileti potom ručno obrađuju da bi se dobila tražena čistoća, a gel se ekstrahira primjenom postupka hladne prerade kako bi se postigla najviša kvaliteta.

  • Biljni Aloe koncentrat napravljen od najkvalitetnije vrste Aloe vere sadrži važne enzime, amino kiseline, vitamine i minerale.
  • Kamilica je dodana zbog njenih nježnih i umirujućih kvaliteta.
  • Prirodni limun je dodan zbog antioksidativnih svojstava.
  • Aloe vera i aloe vera-mango dolaze u pakiranju od 475 ml te traje 31 dan.

"Gel iz lista biljke aloje vere je složena, prirodna mješavina ugljikohidrata koja ima umirujuća svojstva"

-David Heber, Predsjednik Herbalife instituta za prehranu i Nutricionističkog Savjetodavnog Odbora

Uputa za korištenje:

Pomiješajte 2-3 čepića (10-15 ml) koncentrata sa 150 ml vode.

Napomene:

Čuvati od dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odaberite opciju proizvoda:

290.00 kn (PDV uključen)

37.66 EUR

Dodaj u košaricu