KatalogProgramiProgramiProgram mršavljenja

Program mršavljenja Program mršavljenjaProgram mršavljenja

Program mršavljenja

Jedini pravi način mršavljenja je promjena prehrambenih navika!

Zašto se debljamo?

Nekada smo se više kretali i bili fizički aktivniji, dok se danas ne krećemo dovoljno, radimo sjedilačke poslove, sve nam je dostupno (sve je na gumbiće). Kroz čitavu povijest hrana se sakupljala, ubirala, lovila… bila je nedostupna. Ljudsko tijelo se kroz povijest naviklo na manjak hrane te se može relativno dobro nositi sa nešto manjim količinama hrane.

Koliko jedemo hrane?

Prije nekih 50-ak godina mi smo jeli oko 200 kg hrane godišnje. Danas jedemo 300 to je povećanje od 50% u 50 godina. Ova razlika od 100 kg je na bazi jednostavnih ugljikohidrata koji nas direktno guraju u probleme sa kilama. Nisu svi ugljikohidrati loši, mi trebamo složene ugljikohidrate, a ne jednostavne i ne u tim količinama.

Kakva je hrana koju jedemo?

Osim što jedemo previše hrane kakva je ta hrana? Ona je tretirana pesticidima, hormonima, raznim konzervansima, umjetnim bojama… možemo slobodno reći da je hrana danas jako dostupna ali je loše kvalitete. I onda dolazimo do rezultata te prehrane.
Prema posljednjim istraživanjima hrvati su jedan od najdebljih naroda na svijetu (možemo se mi smijati debelim amerikancima ali nismo ni mi daleko). Rezultat današnje prehrane je i debljina, ali nije jedini. Danas postoji mnogo bolesti koje su povezane sa takvom prehranom kao što su: povišeni krvni tlak, kolesterol dijabetes…

Ali ja sam debel(a) zbog gena!

Ovo je česta zabluda debljih osoba. To ustvari nije tako jer danas pouzdano znamo da je samo 30% definirano genima, a ostalih 70% je u našim rukama. Ako previše jedemo ili ako jedemo krive stvari genetika će samo odlučiti kamo će pospremit taj višak (nekome u bokove, nekome u trbuh).
Svjetska zdravstvena organizacija je oko 70% bolesti povezala sa lošom prehranom.

Dijete!

Današnje dijete svode se na uglavnom na restrikciju hrane ili određenih nutrijenata (ugljikohidrata). Gladovanjem možete smanjiti kile, ali isto tako možete i narušiti zdravlje, a kada prestanete sa gladovanjem dolazi do jo jo efekta i kile se ponovno nakupljaju i još više nego prije. Izbacivanjem ugljikohidrata također možete narušiti zdravlje! Ugljikohidrati su makro nutrijenti koje trebamo u većim količinama i oni nam daju energiju potrebnu da bi mogli normalno funkcionirati. Jedini problem je taj što danas jedemo previše ugljikohidrata i krive ugljikohidrate. Mi trebamo složene ugljikohidrate!

Rješenje

Rješenje koje mi nudimo je promjena prehrambenih navika jer kao što sam već napisao nisu geni ti u kojima je problem, problem je u nama. Ovaj program mršavljenja će vam dati sve potrebne mikro i makro nutrijente koji su vam potrebni, nećete gladovati i nećete morati izbacivati određene vrste nutrijenata.
Program mršavljenja koji vam nudimo je već preko 30 godina na tržištu dakle ispitan je i koristi ga preko 60 milijuna ljudi svakodnevno u preko 85 zemalja svijeta što znači ga je osim Svjetske Zdravstvene organizacije odobrilo i preko 85 ministarstava zdravstva ili drugih nadležnih organizacija svijeta
Program mršavljenja je podijeljen u tri kategorije: basic, premium i gold, a vi si možete izabrati najbolji program za vas ovisno o vašim potrebama i mogućnostima.

Program mršavljenja basic

Basic program sadrži dva shakea koji će vam omogućiti sve potrebne makro i mikro nutrijente (njih 144 pravilno izbalansiranih). Herbalife Shake je nutritivno izbalansirani, zdravi obrok. Pomaže u kontroli unosa kalorija, istovremeno osigurava esencijalne vitamine i minerale sa proteinima i ugljikohidratima kontinuirano oslobađajući energiju i sitost. Niskokaloričan je (sadrži oko 220 kalorija po obroku), sadrži malo zasićenih i nezasićenih masti, soli šećera i ostalih nutrijenata koje trebamo u malim količinama, može se uzeti bilo kada i bilo gdje, brzo se priprema, a mogu ga jesti svi, niskokaloričan je (sadrži oko 220 kalorija po obroku).
Ovim sa shakeom mijenjate jedan doručak i još jedan obrok po želji, treći obrok i još dva međuobroka koja biste trebali imati ne mijenjate. Program košta 660.00 kn traje 30 dana, što ispada 22 kn dnevno, što i ne ispada skupo jer ste ovim programom zamijenili dva obroka koji vas inače mogu koštati i više od 22kn.

Program mršavljenja premium

U ovom programu uz dva shakea koja su opisana u basic programu dobivate još:
Aloe vera - ako se gel aloe vere pije kao napitak, djeluje pozitivno na imunološki sustav, smanjuje upale, uništava viruse, bakterije, gljivice, radi detoksikaciju organizam, potiče metabolizam, regulira probavu, poboljšava rad jetre, regulira i snižava nivo šećera u krvi, snižava kolesterol, ublažava simptome astme i alergije, ublažava akutne i kronične upale mokraćnih putova i prostate, pomaže kod upala dišnih organa.
Instant biljni napitak s ekstraktima čaja - ovaj čaj je mnogo više od običnog napitka. Sadrži prirodni ekstrakt zelenog i crnog čaja koji pomažu zaštititi tijelo od slobodnih radikala, doprinose općem osjećaju zadovoljstva, može pomoći u skidanju kila, sadrži ekstrakt Malva Svlvestris koji pomaže u smirivanju probavnog sustava. Pošto sadrži prirodni (a ne rafinirani) kofein idealan je za osobe sa niskom razinom energije.
U ovom programu osim što dva obroka mijenjate, možete zamijeniti i jednu kavu sa našim instant biljnim napitkom koji je puno bolji za vas od kave te još dobivate i aloe veru za podizanje imuniteta sve to za samo oko 39 kn dnevno.

Program mršavljenja gold

U ovom programu u odnosu na premium program dobivate još:
Vlakna - Prirodni dodatak koji vam pomaže u dnevnom unosu vlakna, dijetetska namirnica, dodatak prehrani koji pospješuje prirodnu funkciju eliminacije otpadnih tvari i toksina iz organizma.
Minerali – Ovaj proizvod je namijenjen poticanju prirodne eliminacije otpadnih tvari iz organizma i pomoći pri uspostavljanju prirodne ravnoteže vode u organizmu. Treba ga uzimati sa mnogo tekućine (najmanje dvije litre). Također je koristan kod dijeta!
Proteinske čokoladice x2 – izbalansirane su, sadrže osnovne nutrijente i protein. Pomažu u regulaciji zdravlja i kontroli težine. Osiguravaju ukusan, zdravi međuobrok u samo 140 kalorija.
U ovom programu dobivate dva obroka (shake), jedan međuobrok (čokoladice), dva čaja dnevno kojima možete zamijeniti kavu. Uz to dobivate i vlakna i minerale koji vam mogu pomoči pri mršavljenju. Dnevno takav program košta oko 63 kn što i nije toliko puno kada vidite sve što dobijete ovim programom, definitivno odličan program ako si ga možete priuštiti.

Besplatni bonus #1

Na poklon dobivate ovu žlicu koja će vam pomoći da odredite idealnu količinu shakea za vaš obrok

Besplatni bonus #2

Na poklon dobivate i ovaj shaker sa dozerom koji će vam pomoći u pripremi vašeg idealnog shakea.

Besplatni bonus #3

Kupnjom jednoga od ovih programa mršavljenja dobiti čete i osobnog wellness savjetnika tj. osobu koja će vam pomoći da dođete do rezultata kojega vi želite i da ga zadržite. Wellness savjetnik se plaća i preko 500 kn mjesečno, a vi ćete to dobiti potpuno besplatno.

Besplatni bonus #4

Kupnjom proizvoda dobivate i kompletan način konzumacije proizvoda koji će vam pomoći pri miršavljenju.

Koncept programa mršavljenja!

Koncept programa mršavljenja je osigurati svakome zdrave i niskokalorične obroke tokom dana kako bi mogli početi skidati kile na pravilan i zdravi način bez gladovanja, bez odricanja, bez gubitka energije.
Počnite što prije mijenjati vaše prehrambene navike kako biste mogli skinuti višak kilograma te kako biste mogli zadržati željeni rezultat.

Počnite što prije sa programom mršavljenja

Cijena?

Kada malo bolje pogledate što sve dobivate i što sve možete zamijenit ovim programima mršavljenja i kada to podijelite na dnevnu bazu vidjeti čete da taj novac vi već ustvari i trošite samo na krive stvari. Ovaj program i vaš osobni wellness savjetnik će vam pomoći da dođete do željenog rezultata i tamo ostanete.
Problem debljine nije u genetici ili nečemu trećem, problem je u krivim prehrambenim navikama. Mi ćemo vam pomoči da ispravite krive navike i da dođete do željenog rezultata.

Odaberite opciju proizvoda:

660.00 kn (PDV uključen)

85.71 EUR

Dodaj u košaricu