KatalogProgramiSportska prehranaRebuild streingth – za oporavak nakon anaerobnog vježbanja

Rebuild streingth – za oporavak nakon anaerobnog vježbanja Rebuild streingth – za oporavak nakon anaerobnog vježbanja

Rebuild streingth – za oporavak nakon anaerobnog vježbanja

Oporavak od različitih sportova zahtjeva različite vrste i količine hranjivih tvari. Stoga, umjesto da proizvedemo „univerzalni“ proizvod za oporavak razvili smo dva vrlo ciljana proizvoda: rebuild endurance i rebuild streingth. Vježbe izdržljivosti ili snage, posebice kada su potpomognute dobrom prehranom, mogu pomoći povećati vašu nemasnu tjelesnu masu, što će povećati tonus mišića i čak vam omogućiti da sagorite više kalorija tijekom dana. Proteini su osnovni materijal za izgradnju mišića i od izuzetne važnosti za oporavak i rast mišića nakon vježbanja. Vrijeme uzimanja proteina je važno a opće preporuke savjetuju vam konzumiranje kombinacije proteina i ugljikohidrata odmah nakon vježbanja čime ćete potpomoći izgradnju mišićne mase i pomoći nadoknaditi zalihe glikogena u mišićima. U prošlosti, većina sportaša je pretpostavljala da je bolje uzimati više proteina. Sada je znanost pokazala kako su i količina i kvaliteta proteina bitne za sportaše.

Visokokvalitetni protein za oporavak, rast i održavanje nemasne mišićne mase

Herbalife24 Rebuild Strength sadrži 25 grama visokokvalitetnih mliječnih proteina koje su kombinacija sirutke i kaseina, i mogu doprinijeti rastu i održavanju nemasne mišićne mase. Zbog toga je Rebuild Streingth idealan ne samo za dizače utega, već za svakoga koga zanima povećanje tonusa tijela kroz treniranje snage. Također sadrži željezo, koje doprinosi normalnom metabolizmu energije, stvaranju crvenih krvnih stanica i prijenosu kisika tijelom. B vitaminu (B1, B2, B6 i B12) doprinose normalnom metabolizmu energije, vitamin C pomaže smanjiti umor i zamor, dok vitamin E pomaže zaštititi stanice od oksidacijskog stresa. Za razliku od mnogih drugih proizvoda za oporavak. Rebuild Strength sadrži skromnu količinu ugljikohidrata sa svojom kombinacijom fruktoze, saharoze i maltodekstrina koji pomažu dopuniti smanjenje količine glikogena nakon vježbanja. Ne sadrži umjetne boje, okuse, niti sladila. Pošto se miješa s vodom, savršen je za konzumaciju nakon vježbanja.

Osnovne karakteristike Rebuild Streingtha:

Razvili su ga stručnjaci za sportsku prehranu. Dodatak prehrani za sportaše, koristi se nakon intenzivnih anaerobnih vježbi, služi za oporavak mišića.

  • Za korištenje nakon anaerobnog vježbanja.
  • Sadrži 25g proteina koji pridonosi rastu i održavanju mišićne mase, te opskrbljuje umorne mišiće proteinima.
  • Željezo doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, formiranju crvenih krvnih zrnaca i prijenosu kisika u tijelu.
  • Natrij pomaže pri apsorpciji vode i hranjivih tvari te pospješuje ponovnu hidrataciju nakon vježbanja jer pomaže nadomjestiti natrij koji je tijekom vježbanja izgubljen kroz znoj.
  • Bez umjetnih boja, umjetnih okusa ili sladila.
  • Neto količina 1000g. Broj porcija po pakiranju 20.

Način primjene rebuild strength-a:

Pomiješajte 5 razom pune mjerice (50g) s 250 ml vode. Snažno promućkajte. Popiti u roku od 30 minuta nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Ovaj se proizvod treba koristiti kao dio uravnotežene i raznolike prehrane, u skladu s zdravim načinom života.

Odaberite opciju proizvoda:

815.00 kn (PDV uključen)

105.84 EUR

Šifra proizvoda: 1437

Dodaj u košaricu