KatalogProgramiSportska prehranaHydrate - napitak s elektrolitima bez kalorija

Hydrate - napitak s elektrolitima bez kalorija Hydrate - napitak s elektrolitima bez kalorija

Hydrate - napitak s elektrolitima bez kalorija

Dobro je poznata činjenica da se naše tijelo sastoji od više od 50% vode. Stoga ne čudi činjenica da je voda važna za održavanje naših fizičkih i kognitivnih funkcija. Također je potrebna da nam pomogne održati normalnu regulaciju tjelesne temperature. Premda su napitci koji sadrže ugljikohidrate važni tijekom dugotrajnijeg vježbanja, ponekad su bolji napitci bez ugljikohidrata, kao na primjer tijekom laganog vježbanja. Stoga je Hydrate odlično rješenje za one koji žele alternativu baz kalorija umjesto tradicionalnih sportskih napitaka.

Niskokalorični izvor bioraspoloživih elektrolita za naprednu hidrataciju.

Hydrate sadrži elektrolite i razne vitamine sa samo 12 kilokalorija po serviranju. Hydrate ima osmolarnost manju od 270 miliosmola po kilogramu i savršen je napitak za hidrataciju koji možete piti cijelog dana. Gotovo sve biokemijske reakcije koje se odvijaju u našem tijelu ovise o ravnoteži soli koje nazivamo elektroliti. Iz tog razloga Hydrate osigurava elektrolite, uključujući kalcij i magnezij. Hydrate također osigurava 100% preporučene dnevne doze vitamina C po serviranju čime doprinosi  zaštiti stanica od oksidacijskog stresa i pomaže održati normalnu funkciju imunološkog sustava. Za razliku od većine sportskih napitaka, Hydrate na sadrži šećer i ima oko 12 kilokalorija po serviranju. Kako Hydrate ne sadrži šećer, ima blagi okus naranče i bez kofeina je, u njemu možete uživati u bilo koje doba dana. Što je najbolje od svega, dolazi u pojedinačnim pakiranjima u obliku štapića stoga ga možete nositi svugdje sa sobom.

Osnovne karakteristike Hydrate-a:

Pomaže u hidrataciji s dodanim elektrolitima te sadrži vitamine B. Hydrate su razvili stručnjaci za sportsku prehranu. Ovaj jedinstveni hipotonički napitak ne sadrži kalorije i pomaže u boljoj apsorpciji tekućina, osiguravajući elektrolite i vitamine B. Sa svojim laganim okusom naranče, Hydrate je savršeno rješenje za učinkovitu hidrataciju tijekom čitavog dana.

  • Napitak bez kalorija za sportaše koji potiče potrošnju tekućine.
  • S osmolarnošću od manje od 270 mOsmol/kg.
  • Osigurava 100% vašeg RDA za vitaminom C koji pomaže smanjiti umor i zamor.
  • Osigurava B vitamine (B1, B2, pantotensku kiselinu i B12), kalcij i magnezij, a sve to pridonosi normalnom metabolizmu i potrošnji energije.
  • Bez umjetnih boja, bez umjetnih okusa.
  • sadrži 20 posebno pakiranih vrećica.

Način primjene Hydrate-a:

Pomiješajte jednu vrećicu (5,3g) s 500 ml vode, snažno promućkajte. Ovaj se proizvod treba koristiti kao dio uravnotežene i raznolike prehrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Odaberite opciju proizvoda:

315.00 kn (PDV uključen)

40.91 EUR

Šifra proizvoda: 1433

Dodaj u košaricu