KatalogProgramiSportska prehranaProlong - mješavina ugljikohidrata i proteina za pripremu izotoničnog napitka

Prolong - mješavina ugljikohidrata i proteina za pripremu izotoničnog napitka Prolong - mješavina ugljikohidrata i proteina za pripremu izotoničnog napitka

Prolong - mješavina ugljikohidrata i proteina za pripremu izotoničnog napitka

Kamen temeljac za rezultate svakog sportaša jest ono što on ili ona konzumiraju tijekom treniranja i natjecanja, kada izgaraju ogromne količine kalorija i imaju velike potrebe za hranjivim tvarima. Kako bi zadovoljili te potrebe, sportašima je potrebna prava kombinacija makronutrijenata i mikronutrijenata kako bi imali dovoljno snage tijekom cijele utrke, utakmice ili treninga.

Inovativni znanstveni sportski napitak za bolje rezultate.

Prolong je napitak s mješavinom ugljikohidrata i proteina uz dodatak vitamina i minerala, a okus mu je namjerno blag i nije pretjerano sladak zbog čega ga je lako piti. Jedna od ključnih stvari za rezultate sportaša je čuvati „gorivo“ koje tijelo ima u zalihama – ugljikohidrat zvan glikogen. Konzumirajući ugljikohidrate tijekom tjelovježbe naše tijelo može koristiti konzumirane ugljikohidrate kao energiju, čuvajući naše ograničene zalihe glikogena u mišićima, čime lakše nastavljate s vježbom. Za natjecanja u kojima je potrebna izdržljivost dulja od 1 sata, sportašima se preporuča konzumirati 30-60 grama ugljikohidrata na sat. Iz tog razloga Prolong sadrži značajnih 47 grama ugljikohidrata po serviranju u obliku maltodekstrina i fruktoze. Još jedna jedinstvena karakteristika proizvoda Prolong jest da osigurava pažljivo formuliranu količinu proteina sirutke, koje pomažu rast i održavanje nemasne mišićne mase. Prolong je jedinstven, jer sadrži ugljikohidrate i proteine u napitku čija je osmolarnost 270 -330 miliosmola po kilogramu kada se pomiješa sa 250ml vode, a to ga čini savršenim za sportaše poput biciklista, triatlonaca i nogometaša.

Osnovne karakteristike Prolonga:

Razvili su ga stručnjaci za sportsku prehranu. Pomaže u održavanju djelotvorne hidratacije i pruža antioksidantnu zaštitu. Tijekom dulje ili intenzivnije vježbe, Prolong pruža dvostruki funkciju ugljikohidrata za trenutnu i trajnu energiju. Bioraspoloživi elektroliti pomažu kontrakciji mišića i održavaju pravilno funkcioniranje staničnog okruženje, dok izolat proteina sirutke pomaže smanjiti mogućnost pucanja mišića, ubrzava vrijeme oporavka. Dolazi sa suptilnim, jednostavnim okusom za piće. Ovaj jedinstveni izotonički napitak kombinira ugljikohidrate iz dvaju izvora i izolat proteina sirutke.

  • Osigurava 224 kcal po porciji, odličan za sportove koji zahtijevaju izdržljivost.
  • Ovaj jedinstveni napitak s mješavinom ugljikohidrata i proteina ima osmolarnost od 270-330 mOsmol/kg.
  • 6.8g proteina sirutke koji potiče rast mišićne mase.
  • Sadrži ugljikohidrate u obliku maltodekstrina.
  • Obogaćen vitaminom C i vitaminima B (uključujući B1, B3, B6, B12 i pantotensku kiselinu), ovaj napitak ima lagani, nježan okus, što je poželjno tijekom vježbanja.
  • Bez umjetnih boja, umjetnih okusa ili sladila.
  • Neto količina 900g. Broj porcija po pakiranju 15.

Način primjene Prolonga:

Četiri razom pune mjerice (60 g) stavite u 250 ml vode, snažno promućkajte, potom dodajte još 250 ml vode da dobijete porciju od 500 ml. Ovaj se proizvod treba koristiti kao dio uravnotežene i raznolike prehrane, u skladu s zdravim načinom života.

Odaberite opciju proizvoda:

440.00 kn (PDV uključen)

57.14 EUR

Šifra proizvoda: 1435

Dodaj u košaricu